Om os

Venskaber skabes gennem fælles interesser

Lad os gøre det nemmere at mødes over sjove aktiviteter

Sådan startede funcloud

Var et semester i Taiwan hvor jeg søgte nogle at cykle med, da jeg skulle træne op til cykelløbet – La Marmotte. Kunne desværre ikke finde nogen i den by jeg boede i, hverken på Facebook eller Meetup og cykelklubber var kun i de store byer. Fandt en person gennem mit netværk, og blev til 1 tur til Taiwans højeste bjerg, men fandt aldrig et cykelfælleskab – så blev til mange ture alene.

 

Forsøgte at finde andre klubber, men fandt ud af hvor besværligt det er at finde og komme i kontakt med klubber. Så opgav projektet med at finde et fællesskab, da jeg blot skulle være der 3 mdr.

 

Derfor opstod ideen, hvorfor ikke have et sted der samlede sport og aktiviteter, hvor folk nemt kunne tilgå klubber eller blot grupper det mødtes over sport eller aktiviteter.

Vi skaber venskaber gennem:

Sport

Aktiviteter

Hobbyer

Vi henvender os til:

12%

10-12% af de unge i Danmark mellem 16 og 29 år føler sig ofte eller altid ensomme

40%

60 % af alle Danskere dyrker sport – vi vil også have fat i de resterende 40% 

50%

25 % af alle studerende i Danmark dropper i gennemsnit ud af deres uddannelse – 50 % siger det er skyldes ensomhed 

FN’s Verdensmål nr 3.

Hvis man kigger på ensomhed på landsplan, føler 1 ud af 16 sig ensomme og tallene er stigende. Fra 2010 var 5,6% ensomme og i 2017 var 6,3% ensomme – hvilket resultere i 2200 ekstra dødsfald som skyldes ensomhed.
Dette punkt er også på FN’s verdenmål, hvor de vil nedbringe dødeligheden som ikke skyldes sygdom ved at fremme mental sundhed og trivsel.

Info:

Funcloud vil tilbyde sjove tiltag og oplevelser, som alle kan deltage i når de har tid og lyst. Det skal med funcloud, blive nemmere at kunne tilmelde sig sjove aktiviteter, som kan være alt indenfor sport, hobbyer, oplevelser eller sammenkomster. 

Vi vil være et bindeled mellem personer, der gerne vil arrangere eller have flere til at deltage i, noget som de synes er sjovt. Det behøver ikke kun være sport – Det kunne også være en gåtur med hunden hver torsdag, eller brætspil på den lokale hver tirsdag. 

Tak for besøget

Kontakt os endelig hvis du vil vide mere