Gratis intro. forløb til 12 ugers kostforløb med Charlotte Rasmussen
19:00 to 20:00 - 27. oktober 2021

Gratis online infomøde


Vejen til din nye sunde livsstil starter i køkkenet. Opskriften på et sundt og aktivt liv er 80% fokus på kost og 20% fokus på træning.

En livsstilomlægning er hårdt, det skal man ikke tage fejl af. For at opnå de bedste chancer for succes skal du gøre op med dig selv, om du virkelig ønsker det. Ellers falder du hurtigt tilbage i dine gamle vaner, og det ville være så ærgerligt.

En god livsstil er den, man kan holde i længden. Derfor går jeg meget op i at lave nemme og sunde kostplaner, som hele familien kan være med på.

Kroppen er også glad for bevægelse. I dette kostforløb kan du tilkøbe dig til udendørs personlig træning til en billig pris. Du kan tilkøbe det inden forløbets start eller undervejs. Jeg tilbyder både personlig træning for dig alene, men du kan også vælge at træne sammmen med op til fire personer i en gruppe. Det er billigere, hvis man er en gruppe, men programmet er ens for alle. Du kan være sikker på, hvad enten du vælger mig som træner, coach eller kostvejleder, at jeg er der for dig hele vejen, og jeg er klar med et spark bagi, hvis det er det, du trænger til.

Kostforløbet indeholder:
1 ugentligt online-møde som gruppe - varighed 1 time til 1 ½ time.

1 ugentligt telefonopkald fra mig - varighed ½ time.

1 personlig kostplan + et opslag til at skifte alt ud - du sender dine info (køn, alder, højde og vægt) til min mail. 1 samlet online-møde til sidst i forløbet, hvor jeg fortæller en masse om kost, og I kan stille spørgsmål.

Hele dette 12 ugers kostforløb kan du få for kun 795 kr. Førpris 1295 kr.

Om underviseren:
Hvad tænker du på når ordene kost og motion kommer op? Jeg tænker, mere energi, sundere livsstil men ikke mindst et længere liv. Dansk hygge… I Danmark lever vi generelt alt for usundt. Vi har lært fra vi er små, at det at putte noget i munden er at hygge. Vi er opfostret med det. Så lad os vende den lidt om. Vi skal bestemt stadig hygge, men bare med lidt sund fornuft. Livet skal ikke være en kamp med vægten. Det skal komme helt naturligt, at det vi får lyst til at putte i munden, er noget der er godt for os. Det er der jeg kommer ind.

Jeg har selv ligget og svinget op og ned i vægt i mange år. Jeg ved hvor svært det er at ændre sine vaner, men jeg ved også, at det kan lade sig gøre med lidt hjælp og Coaching. Det du kan få hos mig er helt nede på jorden. Jeg guider dig stille og roligt frem til en sundere livsstil både via personlig træning, men også igennem din kost. Det skal gerne blive så enkelt for dig som muligt, og alle kan være med.

Jeg laver en realistisk kost og motions plan for dig som du kan få arbejdet ind i din hverdag. Jeg vil ikke lyve for dig, det kræver arbejde. Til gengæld lover jeg at du bliver både sundere og gladere. Sammen når vi dine mål. Jeg er med dig hele vejen. Livstilsændringer ikke sker fra dag til dag - det er en længere proces. Det ved jeg, for jeg har prøvet det selv.

Ønsker du hjælp til livsstilsændringer, vægttab eller styrke, så kontakt mig for en uforpligtende samtale om, hvordan et forløb kunne se ud for netop dig. 26187682

Organizer

Schedule

  • 19:00 - 20:00 : Intro til 12 ugers kostforløb

    Introduktion og indledende snak

Export

Share our event

En kommentar

  1. Peter jensen 9. december 2020 af 1:00- Svar

    Hej Jeg ønsker at. Tabe 10 kilo

Læg en kommentar

11 − 10 =

Go to Top